062 – Medicinkapitalism, trans-Disneyprinsessor och Neverwhere

Postad 23 september 2015. 2 kommentarer.

Den här veckan spanar vi Disneys halloweenprojekt, blir sjukt äcklade av kapitalism i medicinindustrin och gläds för att Neverwhere ska göras i ny BBC-tappning (samt att författaren gått och blivit förälder) – dessutom lite uppföljningar, Samus Aran och annat smått och gott.

2 kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Vad sjungiga ni var i detta avsnitt, mycket fint.
  Gillar verkligen Frankies story om kladdkakereceptet som var ALL OVER THE PLACE så att säga. Jag förstod det direkt varthän det barkade, femtillsju.

  Klart jag hade fel om ”alibaba”-låten, jag borde förtydligat att jag menade att jag hade hört den som barn men kunde inte för mitt liv förstå varifrån, och för mig personligen kom ju den melodin därifrån. Såklart inte dess ursprung fo realz, det får vi nog aldrig veta. För det var innan datta. Och innan tv. Och innan Jesus och Muhammed också säkert. Sorry azzå jag va trött.

 2. SpeLinnea skriver:

  P.s Var så nära i veckan att säga att Dolores hette Satan. Mötte ett par Jehovas vittnen som ville frälsa mig, och tackade artigt nej men så dröjde de sig kvar och frågade vad hunden hette och sådär. Naturligtvis helt okej men sen började de klaga på hennes namn!!!! Ba för det betyder nåt negativt på spanska. Då ville jag säga hon hette Satan istället.

  OKEJ HÄRRå

Skriv kommentar