033 – Jesus får ligga, silver botar allt och energidryck är satan

Postad 12 november 2014. 1 kommentar.

Denna vecka pratar vi om silvervatten som påstås bota bland annat ebola, Jesus eventuella fru och barn, Monster energidryck och deras satanistiska påfund, mannen utan armar och ben som kan vara beväpnad och på fri fot, vapenbekostad ren energi och framtiden för Evil Dead-serien.

033 – Jesus får ligga, silver botar allt och energidryck är satan

1 kommentar

  1. SpeLinnea skriver:

    Det finns få saker som gör mig så upprörd som när människor förespråkar kvacksalveri. Jag blir liksom rädd och ledsen på samma gång. Speciellt hur många unga människor som egentligen är smarta som går på det. Det spelar liksom ingen roll att jag kommer med vetenskapliga fakta, då är jag automatiskt anhängare till big pharma. Utöver kollodialt silver som tipsades till vår hund så skulle hunden också bära bärnstenshalsband för att få bort fästingar. ”MEN OM DET INTE ÄR SANT VARFÖR TROR DU DÅ DET SÄLJS PÅ DJURAFFÄREN?!?!?!” ja, för att de också blivit helt jävla lurade. Tycker det är extra hemskt med homeopati-skit och sånt till barn och djur. Jag tror ordet ni söker är konfirmationsbias.

    Minns också nån jag ”diskuterat” med som hade lite samma logik men att tjejer måste ju bära vissa typer av kläder pga ”varför tror du annars de har en tjej- och killavdelning?!”

    On a happier note, jag kan inte sluta sjunga ”suck. my. ass. now! Suck. my. ass. NOW!” till er inledningslåt.

Skriv kommentar