028 – Talman, skalman och annat löst snack

Postad 8 oktober 2014. 2 kommentarer.

Vi blev en vecka sena med avsnittet så vi tar oss en redig långkörare denna vecka. Vi pratar om vår nya vice talman, om sköldpaddsmuggling, om uttrar och en massa annat. Sist av allt tar vi en redig genomgång av postsäcken.

028 – Talman, skalman och annat löst snack

2 kommentarer

 1. ReDead skriver:

  Ni läste inte min kommentar! Ser dock att alla kommentarer från förra avsnittet försvunnit? Om det blev något fel där så ska jag försöka återskapa mitt inlägg så gott jag kan här nedan. Om ni inte läste det för att ni inte ville det så ignorera detta. 😛

  (här börjar alltså min kommentar på förra avsnittet)

  Jag tänkte faktiskt efter att jag lyssnat på veckans avsnitt föreslå att ni ska börja med kattuppdateringar, men det behövde jag inte!

  På tal om metalband som frontas av tjejer, vad tycker ni om Babymetal? Jag tycker att de är typ det coolaste bandet någonsin, och jag älskar den skumma blandningen av genrer som egentligen inte borde funka tillsammans, men på något sätt ändå gör det.

  (nu förutsätter jag ju typ att ni vet vad Babymetal är för något, eller åtminstone hört talas om dem, fast om ni nu inte skulle ha gjort det bifogar jag några länkar här nedan)


  http://www.youtube.com/watch?v=jKs7JnAWI9s

  http://www.youtube.com/watch?v=j6cC01au1RY

 2. Sofia skriver:

  http://koreahouse.se var restaurangen. Bästa Koreanska käket i Stockholm med löjligt charmig personal.

Skriv kommentar