009 – Murmeldjur, tidskristaller och en kinesisk tunnel till USA

Postad 14 maj 2014. 3 kommentarer.

Denna vecka skjuter vi skarpt! Siktet är mot murmeldjuren och deras likheter med vuxna kvinnor. Sedan kikar vi på hur tractor beams fungerar, drömmer om att åka tåg från Beijing till USA under havet och skådar sedan in i våra tidskristaller.

009 – Murmeldjur, tidskristaller och en kinesisk tunnel till USA

3 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Efter att ha ältat ett tag så känner jag att jag måste kommentera. Jag hade tänkt skriva en lång harang som ursäktar min reaktion men… det ska inte behövas.

  Jag vill säga att jag blev illa berörd av er relationsdiskussion, eftersom den skedde ur ett väldigt tvåsamhetsnormativt perspektiv. Det kändes som att ni inte bara diskuterade ur ert relationsperspektiv, utan relationer rent generellt och det var väldigt triggande att höra parallellen mellan ”känslor för fler än en person” och ”problem/fel i relationen”.

  Jag förstår att ni inte menade något illa, men eftersom jag är polyamorös och är kär i fler än en person och har flera partners så blev jag illa berörd och ledsen av hur ni uttryckte er.

 2. ReDead skriver:

  Häj, bra pod. Skönt att ha Samson i öronen en gång i veckan igen, helt klart. Och självfallet är det roligt att lära känna Frankie också! keep the work up good

  Angående tv-serier ni borde prata om, Game of Thrones? Eller väntar ni till säsongen är slut för att undvika spoila alla som vill se allt i ett kör? Eller, *gasp* KOLLAR ni inte på GoT? :O

  Sist men inte minst, kan ni inte prata lite om dinosaurier? Jag tycker det överlag är alldeles för lite prat om dinosaurier i podcast-Sverige. Vem älskar inte dinosaurier, liksom?!

 3. Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

  Jag vill slippa skammen. Här är en kommentar.

  Det var trevligt att hälsa på er på RSM och jag hoppas att jag inte
  verkade för creepy! (Jag blir ganska stressig och paranoid i stora
  folkmassor, jobbar på det)

  Jag håller helt med ReDead, mer dinosaurier!

  Och sen har jag har en fråga! Vad brukar ni dricka för något när ni vill ha lite alkohol i kroppen? Jag har ju hört att Samson gillar Whiskey, vilken
  sort?

  Sist vill jag bara säga att jag aldrig skulle kasta en tårta i annisktet på någon SDare. Jävla slöseri på tårta.
  En död grävling, möjligtvis.

  Tackar åter igen för en trevlig podcast!

  (Om ni inte har skickat den inbundna boken ännu så kan jag ju ta den på RRM så slipper ni betala frakt!)

Skriv kommentar