006 – Den nya planeten, det nya könet och det gamla vanliga bajset

Postad 23 april 2014. 2 kommentarer.

Denna vecka ser vi oss runt i universum efter en ny planet att flytta till, studerar det nya tredje (fjärde?) könet, lär oss att sluta bajsa överallt och tindrar med ögonen åt samkönad asexuell romans.

006 – Den nya planeten, det nya könet och det gamla vanliga bajset

2 kommentarer

 1. Mattias Sörbom skriver:

  Inte lyssnat färdigt än men jag hade saker jag ville säga och som jag inte ville glömma bort (så jag fiskade upp en penna ur väskan och klottrade ner minnesanteckningar på handen samtidigt som jag körde mot jobbet):

  * Angående vatten i glaset, halv-fullt/halv-tomt-diskussionen – Man kan se det ur en kapitalistisk/konsumenterisk synpunkt. Är vätskan i glaset vatten så är det alltid halvfullt, eftersom jag lever i den samhällsklassen där vatten finns i överflöd. Så om vattnet i glaset tar slut så fyller jag bara på det alltså alltid halvfullt.
  Vore glaset fyllt av en (för mig där och då) mer begränsad vätska såsom läsk eller öl eller dylikt, något som jag inte har mer i min ägo just där och då, då är det mer negativt och glaset är halvtomt.
  typ.

  * Angående udda saker hört från elever, min dåvarande flickväns brorsa pluggade el på gymnasiet och vid en lektion där man använde äldre datorer (troligen till någon fräsnings-anordning eller nåt) så nämnda brorsa ”Hur gammal är inte denna datorn då?”. Läraren (som troligen hade filosofi som hobby) svarade ”Hmm, hur gammal är INTE denna datorn…? Hmmm”

  Fridens liljor!

 2. sven_stick skriver:

  Har relativt nyligen upptäckt denna underbara podd.
  Och lyssnat ikapp avsnitten och att Samson är rolig att lyssna på visste jag sen gamla dar med retroresan och skitsnack. Men även Frankie är ju helt underbar.
  Fortsätt diskutera allt och ingenting (ett avsnitt med bara Seinfeld melodin!)

  Take the dog sin to the bin är ju ett bra sätt att bli av med detta problem med bajs under skorna!

  Keep Your phone off you tjoff!
  Detta citat bör finnas på alla biografer.

Skriv kommentar