001 – Fascism, Cosmos och lesbiska ödlor

Postad 13 mars 2014. 2 kommentarer.

En ny pod ser dagens ljus. I denna mjukstart pratar vi om fascismen i Europa, lesbiska ödlor, Carl Sagan och mycket mycket mer!

001 – Fascism, Cosmos och lesbiska ödlor

2 kommentarer

 1. Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

  Galet häftigt med bokbindning ju! Det kan inte vara vanligt med handbundna böcker? Limited Edition Fine Figgi Arts Vol1…affärsidé, go.

  Allt detta snack om CIA och Mozilla hjälper inte min syn på mänskligheten. Det är tur att det finns folk som er iaf. Jag lovar att vara mer uppmärksam på vilka som ligger bakom grejjor jag använder.

  Sex med djur? Den är svår. Vi behandlar ju djur som skit i alla fall så om någon knullar en ko så är det nog inte världens undergång. Jag tror ju inte att en människa skulle kunna skada kossan.
  Jag vill bara säga att jag INTE knullar kossor. Jag gillar kvinnor…fast jag köpte ju precis två stycken majsormar…som skulle kunna…krama…

  Om man bortser ifrån lite obehagliga ämnen så är detta en otroligt mysig podcast och om ni har vägarna förbi Blekinge (nej jag är inte nazist) så bjuder jag ER på tårta, som tack för underhållning av hög kvallité varje vecka!

 2. Anders Karlsson skriver:

  Det här var klockrent Fem Mayhemics av fem möjliga. Ser fram emot ett att få höra mer av er, denna eminenta duo. Och se till att locka hit lite gamla skitsnackenlyssnare, de som jag som säkerligen länge väntat efter att få höra Samson i mer lättsamma (med djup) sammanhang. 😀

Skriv kommentar