070 – Fulla ekorrar, antibakteriell bröstmjölk och Moffucked!

Postad 29 januari 2016. 1 kommentar.

Ojojoj, här vare grejer. Vi har med oss så sjukt med mycket balla stories till veckans avsnitt eller vad sägs om en fyllekaja till ekorre? Om inte det kittlar ditt fancy kanske lite medicinsk bröstmjölk är mer din melodi?

1 kommentar

 1. Bob skriver:

  Hej hej hej hej!
  När ni återkom till kapa-huvudet-doktorn så satte ni lite huvudet på spiken på ett återkommande irritationsmoment i media, nämligen bristen på återkoppling! Det stör mig väldans när media lägger 400 % uppmärksamhet på ett ämne (såsom Ebola eller Fukushima-katastrofen) å när nyheten har kallnat så återvänder de aldrig! Jag vill veta hur det går för ebolan i världen, jag vill veta hur illa det blev i Fukushima! GAHHH

  Men, pga er så har jag nu en smärre återkoppling på Dr Switcha-roo-head och det gör mig både glad och spänd.
  Tack babes.
  Hej hej hej hej då!

Skriv kommentar