067 – Pharma bro förlorar, nya balla tv-serier och p-medel för män

Postad 4 november 2015. 1 kommentar.

Då var vi tillbaka igen efter ett litet uppehåll förra veckan. Denna gång pratar vi om hur Pharma bro gjort en superdålig affär, nya tuffa tv-serier (och filmer) som Frankie nosat upp och tar en koll på varför preventivmedel för män fortfarande bara är en hägring.

1 kommentar

  1. Lephyrius skriver:

    Jag döööööööööööör! Äntligen! Jag har aldrig varit så lycklig. Retroresan är ju det bästa! Jag har totalt missat det. Nu skall jag fira med fars dags tårta. ;D

    Ni kan få lite kommentarer:
    Intressant med iste. Jag tycker verkligen att det är roligt att experimentera i köket. Sedan blir man så glad när man hittat det perfekta receptet som man kan kalla för ”mitt recept”. Jag minns att jag experimenterade en del med pizza deg och nu har jag ”mitt eget recept” som jag tycker är bäst. Dela gärna med dig med ditt recept när du hittar det perfekta. 🙂

    Angående p-stav för män. Kan det vara så att sidoeffekterna kan påverka erektionen? Jag tror mer på typ RISUG som jag läste för ett tag sedan om.

Skriv kommentar