061 – Tiggarmobiler, diskussionsfelsgiffar och FIFA

Postad 9 september 2015. 1 kommentar.

I avsnitt 61 pratar vi om varför det inte betyder ett jävla skit om en tiggare har en mobil eller inte, ger tips på fräna bilder att använda för att avväpna någon som kör med fulknep i diskussioner på internet och om årets version av fotbollsspelet FIFA (och varför en ska bry sig även om en inte brytt sig om de andra spelen i serien).

Bildsamlingen på imgur om diskussionsfel

061 – Tiggarmobiler, diskussionsfelsgiffar och FIFA

1 kommentar

 1. SpeLinnea skriver:

  Hej på er gullisar! Sitter vid dattan en fredagkväll, äter kokt potatis och lyssnar på omnipodden. Life is GOOD!

  Patti Wood, kroppsspråks”experten”. Om fler människor fejkar expertis? Ooooh ja. Vi borde bevisa de flesta som ni säger, som påstår de är experter. Aka alla på bolagspositioner som tjänar mer på en timme än vanligt folk gör på en vecka. :)))

  Kul historia det om hen som inte kunde rita men ville ändå göra artwork i samsons projekt. Fick mig att OSÖKT tänka på Napoleon Dynamite, när han ritar den person han är kär i, och säger till henne i telefon sen: ”Took me like an hour to finish the shading on your upper lip”: Referensbild:
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/93/61/d2/9361d270ff72f095277a058580b413c9.jpg

  Alltså det ljudet Frankie gör efter min fisupdate, ”alibaba-ljudet”, jag letade i åratal efter dess ursprung och det är en gammal kalle anka-kortfilm där han är i öknen och möter sen diverse filmkändisar.

  Kram och potatis!

Skriv kommentar