061.5 – Spelhjälpen

Postad 16 september 2015. 1 kommentar.

Inget ordinarie avsnitt denna veckla (Frankie är sjuk), men lite samhällsinformation istället!

Spelhjälpen
Läkare utan Gränser
Pneuma

1 kommentar

 1. Bob skriver:

  Heeeeeeej!
  Kul att höra att ni är tillbaka, det gör mig glad att höra att ni mår bättre 🙂
  Har ju inte rört boken sedan uppehållet (det ligger på riktigt en lager med damm på den på mitt nattduksbord) men mina kommentarer för kapitel 25-28 hade jag visst kvar i mitt digitala antecknigsblock så de klistras in här nedanför. Dock måste jag erkänna att jag inte till 100 fattar vad jag menar riktigt, eftersom jag glömt av vad jag läste då för några månader sedan 😳
  Men det blir nog bra ändå.
  Ha det fint ni fina!

  Liftaren!

  Kapitel 25-28

  (Jag kan väl åxå kapitel-indela mina kommentarer dååååå)

  Kapitel 25:
  * Googleplex Star Thinker?! Det är härifrån namnet kommer! Tjoho!
  * Jag fnissar gott åt den lille personen som kräver att få vara Vroomfondel!
  * Om jag någon gång ska berätta något om denna massiva bok för folk som inte vet nåt om den, så är det alltid denna delen om datorn och Svaret som jag drar upp. Samt de med rivningen av Arthurs hus/planeten Jorden. Summerar humorn och vibben i boken rätt bra 🙂

  Kapitel 26
  * konstgjorda dinosaurie-skelett? Intriguing!

  Kapitel 27
  * ”gjord av bröstkorgen på en stegosaurus” så det har funnits dinosaurier? The plot is thickening!

  * ”en teknik som får Cinemascope att likna blindskrift” Detta låter rätt mö som Oculus Rift, beskrev Adams framtiden ännu en gång? 🙂

Skriv kommentar