045 – Styra jetplan med hjärnan, Xena the deadite slayer och bra porr

Postad 11 mars 2015. 4 kommentarer.

Den här veckan snackar vi om kvinnan som flyger jetplan med bara tanken, Lucy Lawless i Evil Dead, konstiga reaktioner på Reddit och väggar som kissar tillbaka på dig. Frankie har hittat en massa bra porr hon vill dela med sig av och Samson lackar ur rejält på hur rika människor sätter sina företags rättigheter före människors.

Missa nu inte Savepunkt Live som går av stapeln på lördag den 14:e (nu på lördag!)

045 – Styra jetplan med hjärnan, Xena the deadite slayer och bra porr

4 kommentarer

 1. Simon skriver:

  Hej.
  När det kommer till matte så tyckte jag det va mycket roligt mellan årskurs 1 till 6 sen gick jag mer in i skoltrött-fasen.
  Vill inte heller skriva min twitch med tanke på att jag streamar bara då jag har tid (mer sällan än ofta) men den är twitch.tv/walkwithpark.
  På tal om twitch får du ju lägga till en liten snygg ikon längst ner på sidan där twitter, youtube och allt det andra är till eran sida.

  På tal om avsändare och mottagare, så ja jag menade mottagaren/mottagarna kan läsa, dock så händer det att jag skickar mail till mig själv från min jobb mail till min private eller så.

  Det va säkert något mer men det tar vi någon annan gång 😉 Tack för det ni gör och jag väntar ivrigt på tack materialet

 2. Joel skriver:

  Hej, igen!! Ang. iden med låt oss kalla det för roligtmedie-klubb så var själva idén likt samson föreslog, att man har det som ett fast inslag varje vecka och går igenom hur långt vi har kommit! På tal om matte har jag alltid haft relativt lätt för det och därför tyckt det varit rätt så iontressant!

  Tack för podd, ni äger!!

 3. Shirley Robotclamp skriver:

  Huj.
  Jag såg en grej på Youtube och tänkte direkt på er. Ni kanske har sett det redan, kanske till och med tagit upp det, men i alla fall. Don’t hug me, I’m scared.

  Ses!

 4. Shirley Robotclamp skriver:

  Don’t Hug me I’m Scared: https://youtu.be/9C_HReR_McQ

Skriv kommentar