041 – 3D-händer, second-hand-skatter och delfinälskare

Postad 4 februari 2015. 2 kommentarer.

Vi tar och beundrar folk som gör balla grejer med 3D-skrivare, funderar över de makroekonomiska konsekvenserna av second-hand-klädes-försäljning, förundras över mannen som älskade en delfin och en massa annat smått och gott – som en påse från Burger King full med… ja vadå?

041 – 3D-händer, second-hand-skatter och delfinälskare

2 kommentarer

 1. Rickard "Reless" W skriver:

  Hej på er, sexiga varelser! Det var ett tag sedan.

  Jag har inte gått till frisören sedan jag-vet-inte-när. Senast jag var där så ville jag bara klippa topparna.Det tog 5 minuter och kostade lika mycket som en ”helklippning”. Vafan?

  Hur stora är oddsen att man blir påkommen med burger king pengar? De har väl tyvärr kameror så de kan ta reda på vem som fick med pengarna. Annars hade jag nog tagit pengarna och kört till McDuja och köpt en kycklingburgare 🙂

  Jag har inte sett Dr Who…och jag är inte säker på att jag vågar börja. Börjar jag glo på en serie och det visar sig att jag gillar den så streck-glor jag på den till den tar slut. Stor grop i soffan och en Reless som luktar konstigt är väl resultatet.

  Angående hus med hemliga rum! Om jag blir snuskigt rik så kommer jag att göra en resident evil och bygga korkade pussel för de simplaste grejjorna.
  Gå ned i källaren, stoppa en osthyvel i en grävlings tass så att den öppnar munnen och ger dig en nyckel som går till brevlådan som sitter under den riktiga brevlådan! I den finns det två små stolsben som du stoppar i väggen bakom elementet på övervåningen…kylen öppnas nu och du kan hämta din coca cola.

  Omnihäng låter trevligt men jäkligt långt bort, tyvärr 🙁

  Ha det gott och klappa katterna ifrån mig!

 2. SpeLinnea skriver:

  Fint avsnitt!
  Det här med han som hade sex med en delfin… Jag vet (förmodligen mytoman) som skrev på ett svenskt forum om hur han smög in på svenska djurparker och hade intima förhållanden med…. tigrar. Lejon tyckte han inte lika mycket om utan det var bättre med tigrar. ”Du skulle säkert förvånad över hur dålig säkerhet det är på såna ställen” ah, men oftast sitter ju djuren bakom betongväggar så det är ju knappast cartoon-galler där man kan smita in om man är smal nog.

  Har ni några roliga mytomanhistorier?

  Ni pratade om att läsa gamla dagböcker. Jag har kommit till den punkten där jag skriver dagbok varje dag i vuxen ålder och läser dagböcker från barndomen med (skamfylld) glädje över hur töntig och osmart man var. Men jag pratade med en annan person som sa att hon slängt alla sina dagböcker från när hon var yngre för det fanns passager hon inte behövde bli påmind om. Sparar ni anteckningar och dagböcker från pre-teen eller tonåren? Samson kanske inte haft möjlighet men Frankie hade ju iaf en från barndomen.

  Om rörpostsystem! De har installerat ett toppmodernt sådant i Lund på sjukhuset. Det är flera mil med rör genom olika byggnader. Detta för att inte läkare och annan vårdpersonal ska behöva lägga tid till att springa mellan flera hus och avdelningar med prover och provsvar. Innan jag fattade den biten förstod jag inte vad det skulle vara bra för. Jag hoppas iallafall att någon fiser i ett rör och skickar till nån man inte gillar på kontoret.

  Hugzzzzzzzzzzzzzz!

Skriv kommentar