040 – Duvspioner, Fetch och snubbar som inte fattar

Postad 28 januari 2015. 1 kommentar.

Och då var vi tillbaka med buller och bång och säsong 2 av världens bästa Omnipod (om man inte lyssnar på diabetiker dvs) är tillbaka! Vi pratar om spionduvor, metallen som är rädd för vatten, sms-konversationen från helvetet och en massa annat dumt och eller roligt.

040 – Duvspioner, Fetch och snubbar som inte fattar

1 kommentar

  1. SpeLinnea skriver:

    Apropå spionduvor kom jag att tänka på Rocketbirds: Hardboiled Chicken. Det känns lite som att dessa spionduvor skulle passa i det spelet. http://store.steampowered.com/app/215510/

    Det där med att fylla en hel våning med plastbollar är ju lite en dream come true. Jag såg också på Pinterest, nån som hade en rutschkana ner från övervåningen och sovrummet till köket på nedervåningen. Det var också min dröm som barn! Eller överhuvudtaget hemliga rum bakom en bokhylla eller i en garderob som leder vidare.

    Jag hade en vän som barn som bodde i ett gammalt apotekshus. Alltså verkligen gammalt, så det är fortfarande trägolv och långa trappor. I det stora huset hade de bott i säkert 20 år, när de UPPTÄCKTE ETT NYTT RUM bakom en hylla som alltid stått där. Det är ju hur jäkla coolt som helst. Det var inte ett gigantiskt rum, men alltså ett rum som de fullständigt missat för hyllan som stod för var så stor.

Skriv kommentar