039 – VEX, en rymdsaga

Postad 16 januari 2015. 4 kommentarer.

Vi drar igång säsongen med något helt nytt. Det här är en poddokumentär, eller kanske snarare biografipod. Vi vill berätta för er om VEX. Så sätt dig ner med dina finaste hörlurar och lyssna på hennes historia.

Manus, ljudredigering, regi
Samson Wiklund

Research, voice-over, projektledning
Frankie Andersson

039 – VEX, en rymdsaga

4 kommentarer

 1. Lephyrius skriver:

  Vackert avsnitt!
  Det var mycket bättre än alla andra avsnitt.
  Jag blir bara så lugn av att höra om rymden.
  Nooo! Det här var ett specialavsnitt. ;(

 2. spjuvern skriver:

  Väldigt fint avsnitt 🙂

  Ett kärleksfullt sätt att se på saken tycker jag och fällde ett par tårar i slutet där 🙂

  Tackar för en go stund.

 3. SpeLinnea skriver:

  Amen fy fan vilken story! Jag är så ointresserad av rymd annars men jag ryste redan vid uppskjutningen så spännande det var. Väldigt hög kvalitet och väldigt rörande faktastory.

  Amazing!

 4. Iron-Manne skriver:

  Hejsan. Jag gillade också avsnittet väldigt mycket, men jag ser framemot ett vanligt avsnitt om allt och ingenting, för det är allt onödigt vetande som jag tycker är intressant. Plus att det är kul att höra er diskutera ämnena emellan er. Ni kanske kan köra att vart 5:e eller 10:e avsnitt har detta upplägget, så får vi det bästa av två världar, YAY!
  Tack för mig, puss å kram, auf wiedersehen och hej då.

Skriv kommentar