036 – Varulvskatter, troll och dinosaurier

Postad 3 december 2014. 7 kommentarer.

Vi pratar lite om budgetpropositionen och SDs vågmästarroll, men bara lite. Sen springer vi iväg och snackar om mycket mer intressanta saker som t ex skillnaden på ett troll och ett rövhål, varulvskatter (It’s a thing!), dinosaurier, Star Wars. Du vet, viktiga saker.

036 – Varulvskatter, troll och dinosaurier

7 kommentarer

 1. Lephyrius skriver:

  Sorry! Jag har glömt och lyssna.. :/
  Ni borde ha en:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Push_Notification_Service
  Så jag inte missar er. 🙂

  Frankie precis!

  Har ingen lust att rösta igen…
  Jag bor på landsbygden i Norrbotten. Ett sådant bra projekt är t.ex. fiberoptik för alla. Det skulle vara ett perfekt projekt för då hade jag enkelt kunna omkoda 3 – 4 TB data men jag kunde inte det utan att hyra en EC2 vilket var typ super dyrt.

  ”It’s a Unix System, I know This!”
  Älskar det citatet! 😀 Snart firar jag 4 år med endast UNIX. Det borde ha använt den optimala editorn VIM eller kanske EMACS istället för det flummiga OpenGL interfacet.

  Det heter hilt eller parerstång om jag minns rätt.

  När jag går in på ”smink”/”hudavdelningen”/”skönhet”(oftast är det samma ställe ni vet vad jag menar ^^) så känner jag att jag blir lite snedtittad på eftersom jag är man. Samson får du också samma känsla? Jag menar det känns jobbigt eftersom män har också hudproblem och jag tror att många andra män har samma problem.

  Jag försöker undvika diskussioner om politik. Alltså jag tror att man inte skall försöka vara emot för mycket och kanske reducera det till kanske 1 eller max 2 saker. Jag vet hur det känns när folk skriver och det rycker i fingrarna. Det är dränerande när man måste svara på t.ex. ”Windows är så jävla bra! #pcmasterrace” eller ”Det är sååå mycket renare att vara omskuren! #circumcision” . Låter mycket bra att kunna filtrera en massa tweets. Egentligen skulle det inte behövas om alla var mer empatiska(gissar att det är ordet jag söker).

  Nu skall jag ”backtracka” en del avsnitt. Som alltid får ni en ”wall of text” av mig. 😉

 2. Iron-Manne skriver:

  Ni är fantastiska! Och snygga!

  Sättet som ni fångar mig som lyssnare i alla de olika ämnen som ni diskuterar/dissekerar om och kring är väldigt imponerande! Jag är för närvarande en bit bak i avsnitten men lyssnar ikapp i godan ro när jag jobbar extra på lagret vid sidan om mina studier. Avsnitten funkar bra att backtracka än så länge, är ju inte så gamla.

  Snubblade över Retroresan i våras och har plöjt igenom den både en och i vissa avsnitts fall 2 eller 3 gånger, och det var där jag fick upp ögonen för dels er två (du och Frankie(som hastigast bara kom med i sista avsnittet))och poddandet över lag. Så tack så mycket för att ni förgyller min annars så tråkiga kassako och fyller den med allmän kunskap och massor med skratt!
  Tack!
  Mvh Iron-Manne

  PS. Mitt nick syftar både på serietidningen och tävlingsformen, är en stor anhängare av bägge!DS.

 3. PunkTeradPandaPung skriver:

  Halloj! Finns det nån länk till dom där doftljusen ni snackade om? Lät som en asbra julklapp till morsan 🙂

 4. PunkTeradPandaPung skriver:

  Oops!
  P.S. Vad heter outrolåten? 🙂 D.S.

 5. SpeLinnea skriver:

  Ja, vi har en hund som heter Dolores. En gång vaknade jag av att jag kände nåt kladdigt i sängen efter jag hostat. Det var jag som hade skitit på mig och Dolores som försökte slicka upp bajset. Det var en jobbig tid, men nu kan man skratta. 😀

  Kan ni inte berätta era värsta bajshistorier? Magsjuka etc. Kan inte vara den enda som skrattar åt sånt.

Skriv kommentar