035 – Väktarrobotar, Fergusson och pastabotgöring

Postad 26 november 2014. 1 kommentar.

Dragon Age: Inquisition till trots har vi lyckats göra ett nytt avsnitt. Vi pratar om de nya K5-robotarna, Vad som händer i Fergusson – Usa, pastaföretag som skärper sig, underjordiska städer och mycket annat märkligt.

035 – Väktarrobotar, Fergusson och pastabotgöring

1 kommentar

  1. SpeLinnea skriver:

    Angående bärnstenen, jag kontaktade faktiskt spindeldjursforskare och veterinärer angående det, eftersom anekdotmänniskorna var så envisa. Eftersom de ansåg att man kunde ”ladda” ett bärnstenshalsband i solen, att det ska leda till ökad spänning och därmed effekt. Vilket såklart är humbug det med. Den lilla lilla statiska elektriciteten är bara som ni sa helt opåverkbar på spindeldjur som fästingar och loppor. ENLIGT FORSKARE MEN DET ÄR JU BIG PHARMA!!!!11 Det är kanske amerikaner som hittat på det med tanke på ”amber”. Men sluttjatat om det!

    Om jag tvättar mig i ansiktet två gånger om dagen? Nej! Kanske en gång på kvällen. Du som läst på lite nu om HUD nu Frankie, jag undrar om det är okej att tvätta ansiktet med händerna, eller om man bör använda nåt annat? Trasa…? Bomullspads? Handduk?
    P.s Bambugarn sägs ha en rengörande effekt men det tror jag inte på. *ler konspiration*

Skriv kommentar