022 – Nördar utan gränser, rövhålseffekten och rappare utan könsorgan

Postad 13 augusti 2014. 2 kommentarer.

Smaka på den titeln! Jösses, vad ska det här handla om? Vi snackar om nördar som räddar turtles, varför rika människor är rövhål, nygamla vampyrer och vad som kan driva en rappare till att klippa kuken.

022 – Nördar utan gränser, rövhålseffekten och rappare utan könsorgan

2 kommentarer

  1. Andreas Kjell skriver:

    ÄNTLIGEN!

    Nu kan jag diska igen…

  2. Lina skriver:

    Hej och Tack för ännu ett bra avsnitt. Jag var på Retroresan Meetupen i Örebro och fick nöjet att byta några ord med Samson, men jag sörjer fortfarande att Frankie inte var där. I alla fall kom jag fram till att du Samson skulle göra dig fin som en inredningsdetalj i vår soffa. Man blir så lugn av att bara titta på dig. Dessutom är du ett levande uppslagsverk, så man hade kunnat få svar på alla sina frågor. Om jag blir ekonomiskt oberoende i framtiden, kan jag få anställa dig som soffsittare då?
    Puss och kram på er!

Skriv kommentar