019 – Goblins, pirater och cyborger

Postad 23 juli 2014. 2 kommentarer.

Efter en helg i Härjedalen är den dynamiska duon tillbaka och pratar om Goblins, de brittiska piratkopieringslagarna, mystiska robotfingrar som spår framtiden och vad du vill fingra på och mycket mycket mer! Avsnittet avslutas också med en experimentdel där vi smakar lite våra ”ratade” artiklar och nyheter för veckan. Vad tycker du om segmentet? Är det något att ha?

019 – Goblins, pirater och cyborger

2 kommentarer

 1. Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

  Nu måste jag skriva angående Frankies syn på nedladdning.

  Mitt band släppte en platta och vi la ihop pengar själva, ~20 000kr, sen sålde vi runt 300st själva. Vi gick med andra ord precis runt.
  En dag efter att skivan släpptes fanns den på torrentsidor (jag vet inte hur) och runt ~400st hade laddat ned den. Är det ok? Vi har inget bolag i ryggen och vi har gjort allt själva och sen tar folk det helt gratis. Det känns ganska tråkigt. Målet var att sälja tillräkligt för att ha råd med nästa skiva 🙁

  Jag tycker att det är fruktansvärt att du tycker att folk inte ens ska bli tillsagda för att de laddar ned grejjor som folk jobbat hårt på :/
  Lyssna på singlar och köp skivan om du gillar det du hör!
  Yes, I practice what i preach.

  ok, nu har jag tagit några djupa andetag.

  Andgående vad jag tycker om slutet på avsnittet? Bra! Jag kan inte få för mycket av Omnipodden!
  Ni värmer mina öron varje Onsdag när jag kör mat till min Mormor och Morfar och städar deras hus 🙂
  Stort tack och ha det gott!

 2. Andreas Sobol skriver:

  Har ni någonsin kollat på er själva typ när ny köpt nya kläder eller klippt er och tänkt: Fan, jag skulle lät kunna cosplaya som…?
  Jag hade nyss ett sånt moment då jag kännde att jag bara behövde ett stort demon svärd för att likna Dante från DMC. Men det kanske var för att jag precis köpt DMC :/

Skriv kommentar