013 – Electronic Entertainment Expo

Postad 11 juni 2014. 1 kommentar.

Det är tvspelspecial så det sjunger om det! Årets största spelhändelse, E3, är över oss och självklart har vi tagit tempen på vad alla aktörerna har bjudit på hittills. Som sagt är detta ett specialavsnitt, det innebär att vi enbart pratar om detta ämne i podden idag. Nästa vecka är allt som vanligt igen.

013 – Electronic Entertainment Expo

1 kommentar

 1. Niklas Jansson skriver:

  Hej era fräna fanskap!
  Hade tänkt att lämna ett betyg på iTunes efter att ha lyssnat på några avsnitt. Men av någon anledning så funkar inte det. Hur som haver!
  Jag blev superglad när jag hörde att Samson skulle göra en ny podcast! Men Frankie? Who dat is!? Samson har ju nämnt Frankie några gånger, men inte mer…Frankie, du är awesome!

  På tal om E3 och spel och pannkakor och fluffiga nakenhundar och röda rymdskepp. Simulatorer är ju väldigt populärt nu för tiden. Om ni fick göra en egen simulator, själva eller tillsammans, vad skulle det vara för sorts simulator då?

  Eftersom att jag aldrig har kommenterat här, på Retroresan eller Svampriket förut så skulle jag vilja dela med mig av en kort historia.
  En gång när jag var i Stockholm (jag är från Dalarna) så hamnade jag ensam i en hiss med någon som såg (nästan) precis ut som Samson. Försiktigt starstruck som jag var, tittade jag upp på denna ”wannabe-Samson” och sa ”kramkalas…????”. Han tittade ner på mig och sa ”Öh…va?”. Hissen stannade precis i samma stund och jag rusade ut i panik.
  THE END. Puss å kram.

Skriv kommentar